Vroča Argentinka s to obleko zasenčila Ronaldovo Georgino

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na podelitvi MTV nagrad so spremljevaljke slavnih športnikov pokazale svoje čare.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je v Sevilli odvila podelitev MTV Europe Music Awards, dogodka so se udeležile številne znane osebnosti iz sveta šovbiznisa in športa.

Med prejemnicami nagrad je bila tudi Jimena Barón, argentinska glasbenica in igralka. Dvaintridesetletnica se je na rdeči preprogi pojavila z zanimivo obleko, ki je razkrivala velik del njenega prelestnega telesa.

Foto: Twitter Jimena Barón

Barónova je bila v preteklosti v intimni zvezi z argentinskim teniškim igralcem Juanom Martínom del Potrom, v domovini sta bila eden najbolj prepoznavnih parov.

Foto: Pinterest Jimena Barón

Argentinka je s svojo opravo in pojavo v Sevilli zasenčila tudi Georgino Rodríguez, elegantno spremljevalko Cristiana Ronalda in znano televizijsko osebnost v Španiji.

Foto: Profimedia Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo

Zarota Ronaldo žrtev "nogometne mafije", trdi mama

Jimena Barón ima na družbenih omrežjih kopico sledilcev, slednje razveseljuje z izzivalnimi fotografijami svoje lepo oblikovane postave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:53 5. November 2019.

    Sem si nadel očala, pa ne vidim nobene obleke!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.