Vroča inštruktorica skrbi za nogometaše: "Dobro smo se preznojili!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V času pandemije morajo športniki improvizirati pri vadbi. Nekateri so pri tem bolj domiselni od drugih.
Oglej si celoten članek

Nogometna sezona je na čakanju skoraj po vsem svetu, nič drugače ni v Nemčiji. Igralci naj bi se kmalu vrnili na stadione, pod kakšnimi pogoji, pa še ni povsem jasno.

V tamkajšnji elitni Bundesligi zadnje mesto zaseda SC Paderborn 07. Klub z majhnim proračunom se na vse pretege trudi zagotoviti obstanek, a mu zaenkrat kaže slabo.

Bundesliga Nemški klubi tik pred nadaljevanjem sezone

Nogometaši Paderborna v teh dneh vadijo na podoben način kot večina kolegov - pomagajo si z različnimi posnetki, ki jih je moč najti na medmrežju.

Nekaj časa so iskali, nato pa našli pravo stvar. Potijo se namreč po navodilih Pamele Reif, privlačne inštruktorice s 5,3 milijona sledilcev na Instagramu.

V Karlsruheju rojena Nemka šteje 23 let in zna dobro unovčiti svoje znanje in videz. In igralci Paderborna se z veseljem poslužujejo njenih navodil.

"Zaljubili smo se v Pamelo in njene treninge. Moram priznati, da se dobro znojimo, ko delamo vadbe," je vse skupaj komentiral branilec Paderborna Sebastian Schonlau.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.