Šport > Nogomet
1960 ogledov

Vroča inštruktorica skrbi za nogometaše: "Dobro smo se preznojili!"

Pamela Reif Instagram
V času pandemije morajo športniki improvizirati pri vadbi. Nekateri so pri tem bolj domiselni od drugih.

Nogometna sezona je na čakanju skoraj po vsem svetu, nič drugače ni v Nemčiji. Igralci naj bi se kmalu vrnili na stadione, pod kakšnimi pogoji, pa še ni povsem jasno.

V tamkajšnji elitni Bundesligi zadnje mesto zaseda SC Paderborn 07. Klub z majhnim proračunom se na vse pretege trudi zagotoviti obstanek, a mu zaenkrat kaže slabo.

Bayern München Bundesliga Šport Nemški klubi tik pred nadaljevanjem sezone

Nogometaši Paderborna v teh dneh vadijo na podoben način kot večina kolegov - pomagajo si z različnimi posnetki, ki jih je moč najti na medmrežju.

Nekaj časa so iskali, nato pa našli pravo stvar. Potijo se namreč po navodilih Pamele Reif, privlačne inštruktorice s 5,3 milijona sledilcev na Instagramu.

V Karlsruheju rojena Nemka šteje 23 let in zna dobro unovčiti svoje znanje in videz. In igralci Paderborna se z veseljem poslužujejo njenih navodil.

"Zaljubili smo se v Pamelo in njene treninge. Moram priznati, da se dobro znojimo, ko delamo vadbe," je vse skupaj komentiral branilec Paderborna Sebastian Schonlau.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.