Vroča najava najbolj vroče novinarke

Foto: Instagram
Najslavnejša lepotica športnega medijskega prostora naše zahodne sosede je na svoj način pospremila vrnitev elitne nogometne lige Serie A.
Oglej si celoten članek

Italijanska lepotica Diletta Leotta, ki se je drži naziv najlepše športne novinarke na svetu, se je tako kot številni nogometni navdušenci razveselila vrnitve najpomembnejše postranske dejanosti na svetu v Italiji.

Znan datum V Interju si lahko oddahnejo, Handanović se vrača

V državi, ki je pred nekaj meseci postala žarišče koronavirusa, bolezen pa je do danes terjala že več kot 33.000 življenj, se bo ligaška sezona nadaljevala 20. junija, ko bodo po trimesečnem zatišju na sporedu prve tekme Serie A.

Nogometa lačni navijači bodo na svoj račun prišli že nekoliko prej, saj bodo pokalne tekme na sporedu že od 12. do 17. junija.

Obračune bo za televizijo Sky Sports Italia pokrivala tudi prelestna Diletta, ki je težko pričakovano vrnitev italijanskega nogometa najavila z dvema fotografijami.

Na prvi v rokah drži nogometno žogo, na drugi pa pili svoje veščine v igranju namiznega nogometa.

"Preverjeno. Ko otroci vidijo žogo, jim gre na smeh. Prvenstvo, dobrodošlo nazaj," je zapisala.

Serie A Kultni igralec izgubil 37-letno sestro zaradi redke bolezni

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:11 4. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.