Šport > Nogomet
2501 ogledov

Kultni igralec izgubil 37-letno sestro zaradi redke bolezni

Francesca Gattuso Reševalni pas/Twitter Francesca Gattuso.
Nogometnim navdušencem dobro znani nekdanji igralec in sedanji trener preživlja težke trenutke.

Francesca Gattuso, 37-letna sestra bolj znanega nogometaša, nekdanjega reprezentanta, zdaj pa trenerja Napolija Gennara Gattusa je danes izgubila boj s težko in redko boleznijo. Prestala je niz operacij, a kot poroča AFP, ji zdravniki niso mogli pomagati, od februarske zadnje operacije je bila ves čas na intenzivni negi.

Gattusova je bila zaposlena pri italijanskem prvoligašu AC Milanu, kjer je bil brat igralec in trener, sama pa tajnica. V Milanu je ostala tudi po odhodu slavnega brata.

sveča Video Šport V letalski nesreči ugasnili dve mladi športni življenji

"Francesca Gattuso se je z boleznijo soočala z enako močjo in energijo, ki jo je vsak dan prinašala v Milanello in naš klub. Žal ji ni bilo pomoči. Rino, neizmerna bolečina, ki jo čutiš ti in tvoja družina, je tudi naša. Počivaj v miru, draga Francesca," so v izjavi za javnost zapisali pri AC Milanu.

Nekdanji svetovni prvak Gennaro Gattuso je v AC Milanu igral 13 let in z njim osvojil 13 lovorik, vključno z dvema naslovoma državnega prvaka in dvema v ligi prvakov. Trener ekipe je bil od leta 2017 do leta 2019.

Podobno sožalno brzojavko so Gattusu poslali tudi iz Napolija, kjer je lani na trenerskem mestu zamenjal Carla Ancelottija.

Gennaro Gattuso | Avtor: Profimedia Profimedia

Sveča NBA Šport Umrl legendarni ameriški košarkar, edini kot veliki Wilt
 

Komentarjev 1
  • Avatar Jollimelsa
    Jollimelsa 01:23 03.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com

Sorodne novice