Šport > Nogomet
2219 ogledov

Cristiano "napadel" Georginino zadnjico, otroci napadli njega

Cristiano Ronaldo Georgina Instagram
Portugalski zvezdnik v času omejenega gibanja uživa v družinskem krogu.

Cristiano Ronaldo, tako kot drugi nogometaši v Serie A, še vedno čaka na ponoven zagon aktivnosti na Apeninskem polotoku.

Zvezdnik Juventusa je del pandemije preživel na domači Madeiri, že pred nekaj tedni pa se je z družino vrnil v Torino. Na družbenih omrežjih s sledilci deli inserte zasebnega življenja.

Njegova partnerka Georgina Rodríguez je v začetku tedna delila posnetek druženja s štirimi otroci, ki jih vzgajata skupaj s Portugalcem.

San Siro Serie A Šport Italijani ne bodo sledili nemškemu zgledu

Ronaldo je med prerivanjem igrivo "napadel" zadnjico svoje zapeljive življenjske sopotnice, na to pa so s svojo "ofenzivo" začeli otroci in Georgino ubranili.

Slednja je zapisala, da uživajo v skupni igri in učenju in da so v času karantene doživeli nekaj najbolj srečnih skupnih trenutkov.

Cristiano in Georgina vzgajata štiri otroke. Najstarejši je Cristiano Junior pri devetih letih, dvojčka Eva in Matteo štejeta tri leta, najmlajša hčerka Alana Martina, katere biološka mati je 26-letna španska novinarka Rodríguezova, pa bo tri leta dopolnila novembra.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice