Šport > Nogomet
415 ogledov

V dveh klubih Serie A kar sedem igralcev na novo okuženih

Covid-19
Štirje nogometaši pri Sampdorii in trije pri Fiorentini so bili pozitivni na koronavirus.

Trije nogometaši v nogometnem klubu Fiorentina in štirje v Sampdorii so bili pozitivni na testu novega koronavirusa, sta sporočila italijanska prvoligaša. S temi novimi primeri se je število okuženih nogometašev v serie A povzpelo na 23.

Klub iz Firenc ni razkril imen okuženih, je pa dodal, da so bili poleg nogometašev pozitivni še trije člani zdravstvenega osebja in da je vseh šest že v samoosamitvi brez vidnih znakov bolezni.

Sampdoria : Fiorentina | Avtor: Profimedia Profimedia

Italijanski mediji pa so pozno sinoči poročali, da naj bi bil eden izmed tokrat pozitivnih nogometašev med pozitivnimi že marca, ko so bolezen odkrili še pri šesterici soigralcev. Tudi v Sampdorii tokrat imen niso razkrili.

Klubi serie A se ta teden vračajo k individualnim treningom po prekinitvi 9. marca. Vsi člani ekip bodo testirani in bodo morali upoštevati stroge varnostne ukrepe. Skupinski treningi naj bi se nadaljevali 18. maja, datuma za nadaljevanje prvenstva pa še ni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice