Šport > Nogomet
130 ogledov

Juventus že trenira, Ronaldo še v karanteni

Aaron Ramsey trening Juventus Reševalni pas/Twitter
Italijansko notranje ministrstvo je dovolilo vrnitev igralcev na treninge dva tedna pred prvotnimi načrti, kar je obudilo rahlo upanje, da bi lahko rešili sezono 2019/20.

Nogometaši serijskega italijanskega prvaka Juventusa so se v torek vrnili na individualni trening v športni center Continassa.

"Po dnevu, namenjenem testiranjem in pregledom, so nekateri igralci začeli posamično vaditi v Continassi, kjer so uradno začeli pot vrnitve k tekmovalni pripravljenosti," so zapisali pri Juventusu.

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo Vrnitev v Torino? Šport Ronaldo zaradi strogih pravil obtičal na Portugalskem

Prvi zvezdnik ekipe Cristiano Ronaldo pa je po vrnitvi iz Portugalske začel dvotedensko karanteno zaradi pandemije novega koronavirusa.

Ronaldo, ki se je v ponedeljek vrnil v Italijo, pa je bil dva meseca na domači Madeiri in je v karanteni, kjer čaka na rezultate testov. Nazadnje je igral 8. marca pred praznimi tribunami proti Interju Samirja Handanovića.

Josip Iličić Žarišče korone Šport Italijanska vlada popustila pritisku: nogometaši se vračajo na igrišča!

Ob Juventusu so se v torek na treninge vrnili tudi Atalanta Josipa Iličića, Bologna in Udinese, Sassuolo in Lecce Žana Majerja sta to naredila že v ponedeljek.

Športni minister Vincenzo Spadafora pa je opozoril, da morajo s treningi po skupinah počakati do 18. maja. Ali bodo v Italiji nadaljevali sezono, pa morajo tako kot druge članice Evropski nogometni zvezi sporočiti do 25. maja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice