Šport > Nogomet
234 ogledov

Kamen se mu je odvalil od srca, zvezdnik v devetih nebesih

paulo dybala Instagram
Po štirih pozitivnih testih je zvezdniku italijanskega prvaka končno uspelo: premagal je COVID-19!

Argentinski napadalec Paulo Dybala je prebolel koronavirus, je potrdila vodilna ekipa italijanskega prvenstva.

Nogometaš Juventusa je bil na COVID-19 pozitiven že 21. marca, skupaj z njim pa se je okužilo tudi njegovo dekle Oriana Sabatini.

Pri Juventusu se je sicer prvi okužil Daniele Rugani, kasneje pa sta bila pozitivna še Blaise Matuidi in Dybala.

Cristiano Ronaldo Georgina Serie A Šport Juventus že trenira, Ronaldo še v karanteni

Dybala je drugi test opravil v začetku aprila, rezultati pa so bili negativni. Stvari so se nato zapletle, saj je bil tretji test znova pozitiven, kar je močno pretreslo vse tiste, ki so virus že preboleli.

Argentinca so nato testirali še večkrat, v njegovem vzorcu pa so tudi po štirih testiranjih še vedno odkrili prisotnost COVIDA-19. Zadnji pozitiven vzorec je bil oddan 29. aprila.

paulo dybala | Avtor: EPA EPA

Natanko sedem dni kasneje pa je 26-letnik končno dočakal dobre novice, saj sta oba testa pokazala, da je prebolel koronavirus.

"Dybala je v skladu s protokolom opravil dvojni test za COVID-19, rezultati pa so bili negativni. Nogometaš je popolnoma okreval in posledično ne bo več podvržen karanteni," so sporočili iz njegove ekipe.

Presrečni Dybala se je oglasil z objavo na Instagramu, kjer je zapisal: "Moj obraz pove vse, končno sem prebolel COVID-19."

Nogometaši Juventusa so že ta teden začeli z individualnimi treningi, treninge v manjših skupinah pa bodo lahko nadaljevali 18. maja.

Josip Iličić Žarišče korone Šport Italijanska vlada popustila pritisku: nogometaši se vračajo na igrišča!

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.