Vroča novinarka sanja o Dončiću

Foto: Twitter Kayla Wyman.
Foto: Reševalni pas/Twitter Kayla Wyman.
Slovenski najstnik ima v ZDA vse bolj zvezdniški status.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks prikazal nekaj odličnih predstav in več kot upavičil visoka pričakovanja po selitvi čez Atlantik iz vrst madridskega Reala.

Tvitosfera Janša spet o Dončiću

Ljubljančan si je z dobrimi partijami pridobil precejšnjo pozornost javnosti, v ospredje pa stopajo tudi z njim povezane novice, ki nimajo neposredne zveze s športom.

Na Twitterju se je tako oglasila prikupna novinarka največje ameriške medijske športne mreže ESPN - Kayla Wyman. "Sanjala sem, da sem bila v zvezi z Luko Dončićem in zbudila sem se močno razočarana," je zapisala plavolaska.

Vse skupaj najbrž ne bo všeč Dončićevi partnerki Anamariji Goltes. Že pred dnevi je trener Dallasa Rick Carlisle v pogovoru po tekmi na vprašanje o Dončićevem statusu šaljivo odgovoril, da je samski. Morda se je Wymanova prav zato opogumila ...

Magazin Tako je Dončićevo dekle odgovorilo na izjavo trenerja, da je samski

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:42 23. November 2018.

    Delam doma od $ 6000 do $ 8000 na mesec od operacije za zaslužek. Nekdo je pripravljen predstaviti osnovna samostojna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.