Šport > Košarka
14636 ogledov

Vroča novinarka sanja o Dončiću

Kayla Wyman Reševalni pas/Twitter Kayla Wyman.
Slovenski najstnik ima v ZDA vse bolj zvezdniški status.

Luka Dončić je v dresu Dallas Mavericks prikazal nekaj odličnih predstav in več kot upavičil visoka pričakovanja po selitvi čez Atlantik iz vrst madridskega Reala.

Luka Dončić Tvitosfera Šport Janša spet o Dončiću

Ljubljančan si je z dobrimi partijami pridobil precejšnjo pozornost javnosti, v ospredje pa stopajo tudi z njim povezane novice, ki nimajo neposredne zveze s športom.

Na Twitterju se je tako oglasila prikupna novinarka največje ameriške medijske športne mreže ESPN - Kayla Wyman. "Sanjala sem, da sem bila v zvezi z Luko Dončićem in zbudila sem se močno razočarana," je zapisala plavolaska.

Vse skupaj najbrž ne bo všeč Dončićevi partnerki Anamariji Goltes. Že pred dnevi je trener Dallasa Rick Carlisle v pogovoru po tekmi na vprašanje o Dončićevem statusu šaljivo odgovoril, da je samski. Morda se je Wymanova prav zato opogumila ...

luka dončić anamaria goltes Magazin Tako je Dončićevo dekle odgovorilo na izjavo trenerja, da je samski

Komentarjev 2
  • deana 13:42 23.november 2018.

    Delam doma od $ 6000 do $ 8000 na mesec od operacije za zaslužek. Nekdo je pripravljen predstaviti osnovna samostojna dela več sob na dan v sobah in zaslužiti dober pregled za to ... preverite tukaj ----- ++++++ >>>>>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice