Vroči Dedić zabil svojemu Bochumu

Zlatko Dedić je v petek zabil že svoj deseti zadetek v drugi nemški Bundesligi. Primorec je zabil proti svojemu klubu Bochumu. V italijanski Serie B v polno tudi Jasmin Kurtić.
Oglej si celoten članek

Zlatko Dedić se v sredo na prijateljski tekmi Sloveniji proti Škotski ni vpisal med strelce. Veliko bolj pa je bil uspešen v petek, ko je za Dynamo iz Dresdna zabil že deseti zadetek v letošnji sezoni druge Bundeslige. Dedić je s soigralci sicer gostoval pri svojemu klubu Bochumu, ki ga je posodil Dynamu. Primorec je z zadetkom vodilnim možem Bochuma dokazal, da si zasluži mesto v ekipi.

Dedić je v 11. minuti zabil za vodstvo z 1:0, ko se je uspešno izgonil prepovedanemu položaju, nato pa hladnokrvno premagal še vratarja. Igrišče pa je zapustil v 71. minuti.

Evrogol Kurtića

V petek se je med strelce vpisal tudi Jasmin Kurtić, ki kot posojen igralec Palerma igra v Serie B za Varese. Belokranjec je zabil ob zmagi Vareseja proti Vicenzi s 3:0, ko je bil v 38. minuti natančen po strelu s 30 metrov. Pravi evrogol, ki ga gotovo ne bo spregledal niti selektor Slaviša Stojanovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.