Vroči Zahora na mrzlo Norveško

Foto: Žurnal24 Dario Zahora bo, kot kaže, kariero nadaljeval v dresu Interblocka.
Po odhodu Edina Junuzovića pozimi bo kot kaže slovenska liga izgubila še drugega izvrstnega napadalca. Dario Zahora je tik pred prestopom v norveški Rosenborg iz Trondheima.
Oglej si celoten članek

Hrvaški napadalec Interblocka Dario Zahora je tik pred odhodom na Norveško. Nepričakovano se je pridružil pripravam Rosenborga. Prvi strelec slovenske lige v zadnjih dveh sezonah se v Ljubljano vrača danes.

Zahora je najučinovitejši interblockovec  © Sportnet

 
Z dovoljenjem kluba
Zahora, ki v Ljubljani igra kot posojen nogometaš zagrebškega Dinama , je v Španijo odpotoval z dovoljenjem Interblocka. "Rosenborg se resno zanima zanj. Dovolili smo mu, da do četrtka odide v Barcelono na pogovore in fizični test. Končna odločitev bo padla do naslednjega tedna," pravi športni direktor Interblocka Nenad Protega . V klubu so prepričani, da imajo dovolj napadalcev, ki lahko nadomestijo Zahoro. Pa čeprav je ta dosegel kar 13 od 29 golov Interblocka v prvenstvu. V zagrebškem Dinamu prestopa ne želijo komentirati in podajanje informacij prelagajo na ljubljanski klub.

Ne zaupajo naši ligi
Ogledniki Rosenborga so Zahoro spremljali že nekaj časa, tudi na gostovanju v Velenju v zadnjem kolu. "Prvi vtisi so dobri, vendar nismo prepričani o kakovosti slovenske lige. Zato želimo Zahoro preizkusti proti našim igralcem. Potrebujemo nekoga, ki bo takoj zaigral v prvi enajsterici," je povedal športni direktor Rosenborga in nekdanji norveški reprezentant Erik Hoftun. Cena naj bi se gibala med 350 in 800 tisoč evri.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.