Šport > Nogomet
5 ogledov

Vroči Zahora na mrzlo Norveško

Dario Zahora bo, kot kaže, kariero nadaljeval v dresu Interblocka. Žurnal24 main
Po odhodu Edina Junuzovića pozimi bo kot kaže slovenska liga izgubila še drugega izvrstnega napadalca. Dario Zahora je tik pred prestopom v norveški Rosenborg iz Trondheima.

Hrvaški napadalec Interblocka Dario Zahora je tik pred odhodom na Norveško. Nepričakovano se je pridružil pripravam Rosenborga. Prvi strelec slovenske lige v zadnjih dveh sezonah se v Ljubljano vrača danes.

Zahora je najučinovitejši interblockovec  © Sportnet

 
Z dovoljenjem kluba
Zahora, ki v Ljubljani igra kot posojen nogometaš zagrebškega Dinama , je v Španijo odpotoval z dovoljenjem Interblocka. "Rosenborg se resno zanima zanj. Dovolili smo mu, da do četrtka odide v Barcelono na pogovore in fizični test. Končna odločitev bo padla do naslednjega tedna," pravi športni direktor Interblocka Nenad Protega . V klubu so prepričani, da imajo dovolj napadalcev, ki lahko nadomestijo Zahoro. Pa čeprav je ta dosegel kar 13 od 29 golov Interblocka v prvenstvu. V zagrebškem Dinamu prestopa ne želijo komentirati in podajanje informacij prelagajo na ljubljanski klub.

Ne zaupajo naši ligi
Ogledniki Rosenborga so Zahoro spremljali že nekaj časa, tudi na gostovanju v Velenju v zadnjem kolu. "Prvi vtisi so dobri, vendar nismo prepričani o kakovosti slovenske lige. Zato želimo Zahoro preizkusti proti našim igralcem. Potrebujemo nekoga, ki bo takoj zaigral v prvi enajsterici," je povedal športni direktor Rosenborga in nekdanji norveški reprezentant Erik Hoftun. Cena naj bi se gibala med 350 in 800 tisoč evri.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.