Vse glasnejše govorice o Ronaldu in Georgini

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo in njegova izbranka Georgina Rdoriguez naj bi kmalu skočila v zakonski jarem.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portugalskih medijev sta Cristiana Ronaldo in Georgina Rodriguez zaročena. Par ima skupaj enega biološkega otroka in še tri, ki sta jih Ronaldu rodili nadomestni materi.

Govorice je sprožila kar Ronaldova izbranka, ko je na Instagramu objavila skupno fotografijo s pomenljivim zapisom "YESSS!", kar so mnogi razumeli kot privolitev v poroko z napadalcem Juventusa.

Fenomen Poglejte Ronaldov spektakularni 100. reprezentančni zadetek

Od objave fotografije sta minila že dva tedna, par pa v tem času ni komentiral navedb. Portugalski mediji sicer poročajo, da naj bi Ronaldo pokleknil na eni od večernih zabav, na kateri je nastala dotična fotografija.

Cristiano in Georgina sta v zvezi štiri leta. O njuni zaroki se je pisalo že leta 2018, a doslej še nista dahnila usodnega 'da'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:46 11. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • 21:56 10. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

  • 20:20 10. September 2020.

    Oo buzarantek si bo kupil ženo 😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.