Vse je na Maradoni

Foto: Žurnal24 Maradona ima veliko željo, da bi še enkrat postal selektor Argentine. (Foto: Reu
Argentinski selektor Diego Maradona je ob vrnitvi v domovino dejal, da je njegovega obdobja konec. Predsednik argentinske zveze pa od Diega pričakuje, da bo nadaljeval s svojim delom.
Oglej si celoten članek
On je edina oseba v državi, ki lahko počne, kar želi.
Julio Humberto Grondona

Po mnenju mnogih najboljši nogometaš vseh časov je imel že od svojih "zlatih" časov v domovini status božanstva. Skazili ga niso niti številni škandali, povezani z alkoholom in uživanjem številnih drog. Diego Armando Maradona je v deželi dvakratnih svetovnih prvakov pač največji, najmogočnejši in še kaj. To se je še enkrat več pokazalo ob vrnitvi gavčev v domovino z zanje zelo neuspešnega svetovnega prvenstva (spomnimo, da so jih v četrtfinalu Nemci premagali s 4:0). Vzklikanje navijačev: "Diego, ostani!" to le potrjuje.

Kljub temu pa je Maradona dejal, da je njegovo obdobje končano in med vrsticami nakazal, da se bo poslovil od selektorskega stolčka svoje države. S tem pa se očitno ne strinja predsednik argentinske zveze (AFA) Julio Humberto Grondona. Možak je medijem zaupal, da pričakuje, da bo Maradona ostal na svojem mestu. "Vse je odvisno od Maradone. On ima še vedno pogodbo z nami," so besede Grondone, ki je v nadaljevanju še dodal: "On je edina oseba v državi, ki lahko počne, kar želi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.