Šport
19 ogledov

Vse je na Maradoni

Maradona ima veliko željo, da bi še enkrat postal selektor Argentine. (Foto: Reu Žurnal24 main
Argentinski selektor Diego Maradona je ob vrnitvi v domovino dejal, da je njegovega obdobja konec. Predsednik argentinske zveze pa od Diega pričakuje, da bo nadaljeval s svojim delom.
On je edina oseba v državi, ki lahko počne, kar želi.
Julio Humberto Grondona

Po mnenju mnogih najboljši nogometaš vseh časov je imel že od svojih "zlatih" časov v domovini status božanstva. Skazili ga niso niti številni škandali, povezani z alkoholom in uživanjem številnih drog. Diego Armando Maradona je v deželi dvakratnih svetovnih prvakov pač največji, najmogočnejši in še kaj. To se je še enkrat več pokazalo ob vrnitvi gavčev v domovino z zanje zelo neuspešnega svetovnega prvenstva (spomnimo, da so jih v četrtfinalu Nemci premagali s 4:0). Vzklikanje navijačev: "Diego, ostani!" to le potrjuje.

Kljub temu pa je Maradona dejal, da je njegovo obdobje končano in med vrsticami nakazal, da se bo poslovil od selektorskega stolčka svoje države. S tem pa se očitno ne strinja predsednik argentinske zveze (AFA) Julio Humberto Grondona. Možak je medijem zaupal, da pričakuje, da bo Maradona ostal na svojem mestu. "Vse je odvisno od Maradone. On ima še vedno pogodbo z nami," so besede Grondone, ki je v nadaljevanju še dodal: "On je edina oseba v državi, ki lahko počne, kar želi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.