"Vseskozi igramo v gosteh"

Foto: Žurnal24 Ljubljanski trener se zaveda, da njegovo moštvo do naslova čaka še dolga in napo
Olimpija je prvič v finalni seriji slavila v Novem mestu in tako izsilila peto, odločilno tekmo na domačem parketu. "Fantje so heroji in to se ne bi spremenilo," pravi Jure Zdovc v intervjuju.
Oglej si celoten članek

So igralci izpolnili, kar ste zahtevali pred tekmo?
Pristop je bil boljši. Predvsem borbenost in agresivnost, še vedno pa sta tudi ti še lahko boljši. Še vedno ne igramo obrambe, ki jo znamo. Nekako smo se izvlekli in si priigrali peto tekmo. Čakajo nas trije dnevi dobrega treninga in priprava na odločilno tekmo. Dali bomo svoj maksimum. Smo dobra ekipa in verjamemo v naslov.

Kaj bo odločilo prvaka?
Obe ekipi se že res dobro poznata. Večjih presenečenj ne bo. Odločile bodo malenkosti. Morda ena žoga, ki se bo odbila od koša. Kdor bo prej na njej, lahko dobi finale. Moramo biti spretnejši in hitrejši od tekmeca.

Bo kaj nervoze pred tako pomembno tekmo?
Ne. Tudi pred četrto je ni bilo. Res smo bili mirni. Menim, da je ta ekipa že pokazala največ kar lahko. Fantje so heroji in to se ne bi spremenilo. Igramo doma in vabim gledalce, da se ne bi spet zgodilo, da bi sodniki padli pod pritisk tujih navijačev. Vseskozi igramo v gosteh, a se ne damo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.