Vsi goli zadnjega kola PLTS

V 36. kolu Prve lige Telekom Slovenije je padlo deset zadetkov.
Oglej si celoten članek

Maribor je že pred tednom dni padel s prestola slovenskega nogometa, dodatne žvižge navijačev pa so si vijoličasti prislužili s porazom proti Gorici (2:3). Ta je do treh točk prišla po preobratu v zaključku srečanja. Opozoriti velja predvsem na zadetek Andreja Kotnika za 2:2.

Olimpija je svoj naslov proslavila pred 12.000 gledalci na stadionu Stožice, že pred tem izpadla novomeška Krka pa ni bila dorasel tekmec "zmajem" (3:0).

Celjani so na savinjsko-šaleškem derbiju proti Rudarju prišli do zmage (1:0) po zaslugi lepega gola z noge Janeza Piška, ta je izkoristil napako velenjske obrambe. 

Z enakim izidom je Luka Koper premagala Zavrč (1:0) in Haložane potisnila v dodatne kvalifikacije za obstanek proti Aluminiju, medtem ko so si Primorci zagotovili še eno sezono med elitno konkurenco. Odločilni gol je s prostega strela prispeval Leo Štulac.

Krško si je, tako kot Koper, v zadnjem kolu zagotovilo obstanek, potem ko so Posavci iztržili remi v Domžalah (0:0).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.