Vsi pred tv ekrane! Vrača se najelitnejše klubsko nogometno tekmovanje!

Foto: Profimedia
V torek se začenja osmina finala lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Nogometaši v ligi prvakov danes začenjajo boje osmine finala. Na sporedu bosta dve tekmi, že danes bo nastopil tudi klub Jana Oblaka Aletico Madrid, ki ga čaka obračun z branilcem naslova Liverpoolom. Ob 21. uri pa bo tudi tekma med Borussio Dortmund in PSG.

Foto: Profimedia Josip Iličić

V izločilnem delu elitnega tekmovanja nastopajo klubi treh slovenskih nogometašev. Poleg Oblakovega Atletica še Atalanta Josipa Iličića, ki bo prvo tekmo v sredo igrala proti Valencii, takrat bo na sceni tudi Leipzig Kevina Kampla, ki bo gostoval v Londonu pri Tottenhamu.

Preostale štiri tekme osmine finala bodo 25. in 26. februarja, pari pa so Chelsea - Bayern München, Napoli - Barcelona, Real Madrid - Manchester City ter Lyon - Juventus. Povratni obračuni v tem delu tekmovanja bodo med 10. in 17. marcem.

Foto: Epa samir handanović

V četrtek pa bodo prve tekme 1/16 finala igrali tudi v evropski ligi. V njej bodo v izločilnem delu še trije klubi s slovenskim zastopstvom; Inter Samirja Handanovića bo najprej gostoval pri Ludogorcu, Sporting Andraža Šporarja bo gostil Istanbul Basaksehir, Apoel Vida Belca pa bo gostil Basel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.