Vsi so gledali nališpano Kurnikovo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
29-letna teniška lepotička Ana Kurnikova je sedem let po upokojitvi spet zaigrala v Wimbledonu. Nališpana in dobro razpoložena je na turnirju povabljenk skupaj z Martino Hingis v prvem kolu zmagala.
Oglej si celoten članek

Rusko lepotičko Ano Kurnikovo je na igrišču številka 2 gledalo kar štiri tisoč ljudi. S Švicarko Martino Hingis sta premagali Britanki Samantho Smith in Anne Hobbs (6:4 in 6:2). Pravi, da se je za ta nastop pripravljala dva meseca in da niti slučajno ni tako dobro pripravljena, da bi lahko zaigrala na profesionalnem turnirju dvojic. "Zame je velika čast, da spet igram na tem posebnem turnirju, ki je imel v mojem srcu vedno pomembno mesto. Vsako leto sem starejša, to je najbrž moja zadnja priložnost, da igram tenis na tej zelenici. Občutek je odličen. Ne čutim pritiska, kakršen je bil v času moje profesionalne kariere. Nisem vedela, kako bo šlo, a igrali sva dobro, hkrati pa sva se še zabavali," je po torkovem dvoboju modrovala Kurnikova, ki se bo v naslednjem kolu pomerila z Martino Navratilovo in Jano Novotno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.