Šport
18 ogledov

Vsi so gledali nališpano Kurnikovo

1/12
Žurnal24 main
29-letna teniška lepotička Ana Kurnikova je sedem let po upokojitvi spet zaigrala v Wimbledonu. Nališpana in dobro razpoložena je na turnirju povabljenk skupaj z Martino Hingis v prvem kolu zmagala.

Rusko lepotičko Ano Kurnikovo je na igrišču številka 2 gledalo kar štiri tisoč ljudi. S Švicarko Martino Hingis sta premagali Britanki Samantho Smith in Anne Hobbs (6:4 in 6:2). Pravi, da se je za ta nastop pripravljala dva meseca in da niti slučajno ni tako dobro pripravljena, da bi lahko zaigrala na profesionalnem turnirju dvojic. "Zame je velika čast, da spet igram na tem posebnem turnirju, ki je imel v mojem srcu vedno pomembno mesto. Vsako leto sem starejša, to je najbrž moja zadnja priložnost, da igram tenis na tej zelenici. Občutek je odličen. Ne čutim pritiska, kakršen je bil v času moje profesionalne kariere. Nisem vedela, kako bo šlo, a igrali sva dobro, hkrati pa sva se še zabavali," je po torkovem dvoboju modrovala Kurnikova, ki se bo v naslednjem kolu pomerila z Martino Navratilovo in Jano Novotno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.