Vsi zavpili od strahu, sledil je čudežen manever

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na smukaški preizkušnji svetovnega prvenstva smo videli neverjetno potezo.
Oglej si celoten članek

Novi svetovni prvak v smuku je postal Avstrijec Vincent Kriechmayr, ki je v Cortini d'Ampezzo s številko ena pokoril vso konkurenco.

Alpsko smučanje V kraljevski disciplini o zlatu odločila stotinka

Kot osmi se je na progo podal Francoz Maxence Muzaton. Že v zgornjem delu je zašel v težave. Pred eno od grbin je izgubil ravnotežje in kazalo je, da bo grdo padel.

Odzval se tudi Čater Iz slovenskega tabora razkrili, zakaj najboljšega smukača niso uvrstili na tekmo

Toda Muzaton je, pri hotrosti 120 kilometrov na uro, nekako uspel ostati na nogah. Sprva se je nekaj metrov peljal vzvratno, nato pa se obrnil in nadaljeval proti cilju. Vrata je sicer zgrešil in posledično odstopil, a lahko bi se končalo precej huje.

Komentatorji različnih televizij so ob Muzatonovem manevru povzgidnili glas, kadri njegovih kolegov v ciljni areni pa so razkrivali začudenje nad Francozovo rešitvijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.