Vstopil v 46. minuti, v 48. že pod prho

Foto: Twitter foyt
Branilec Tottenhama je poskrbel za najhitrejšo izključitev rezervista v Premier League v zadnjih 14 letih.
Oglej si celoten članek

Polfinalist lige prvakov Tottenham je v predzadnjem krogu angleškega prvenstva gostoval pri AFC Bournemouth in tekmo končal z devetimi nogometaši.

V 43. minuti je bil najprej izključen Korejec Heung-Min Son, le dobri dve minut po vstopu v igro pa je na začetku drugega polčasa pordečel še Argentinec Juan Marcos Foyth.

Slednji je bil izključen po samo dveh minutah in 13 sekundah ter tako postal najhitreje izključeni rezervist po Stevenu Gerrardu na obračunu z Manchester Unitedom leta 2015. Legendarni vezist Liverpoola je takrat na zelenici preživel samo 38 sekund.

Foyh se je pred izključitvijo komaj dotaknil žoge, v dveh minutah pa je vpisal eno uspešno podajo, prekršek in rdeči karton.

Izključen je bil zaradi drsečega starta na domačega branilca Jacka Simpsona, pri čemer je katastrofalno ocenil situacijo in Angleža zrušil po tleh.

Glavni sodnik mu je pokazal rdeči karton.

Foyth se je dobro zavedal svoje neumnosti, saj je takoj po prekršku dvignil roko in se nato prijel za glavo. Simpson se je na srečo izognil poškodbi in tekmo, ki jo je Bournemouth dobil z 1:0, odigral do konca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.