Vstopnica za tekmo Messi - Ronaldo za 2,4 milijona evrov

Foto: Epa
Foto: Epa
Nazadnje sta se srečala leta 2020. Tokrat morda zadnjič.
Oglej si celoten članek

Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom Cristiana Ronalda in PSG Lionela Messija, je na dobrodelni dražbi prinesla 2,4 milijona evrov.

"Čestitam, moj brat Mušaraf-Al-Gamdi. Deset milijonov rialov za dobrodelne namene in dobrodelno platformo," je na Twitterju zapisal Turki al-Šejk, svetovalec kraljevega dvora.

"Vstopnica, ki presega domišljijo" vključuje dostop do garderob po tekmi in priložnosti za srečanje z Messijem, Ronaldom in drugimi zvezdniki.

Sedemkratni dobitnik zlate žoge in svetovni prvak z Argentino Messi se je nazadnje na igrišču pomeril s Portugalcem Ronaldom leta 2020.

Slednji se je nedavno pridružil savdskemu Al-Nassru do leta 2025, pogodba pa je domnevno vredna več kot 200 milijonov evrov.

Foto Ko zabaviščni park odprejo samo zate ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.