Vučkić ga je zabil za Newcastle

Foto: Žurnal24 Vučkić je tekmo proti Arsenalu začel in dobro izkoristil svojo priložnost. (Foto

Your browser doesn’t support HTML5 video

Haris Vučkić zabija v Angliji! Njegov Newcastle se je pred dnevi pomeril s Carlislom in srečanje dobil s 3:0. Zadnji zadetek za srake je v 73. minuti prispeval nihče drug kot mladi Domžalčan s številko 46 na hrbtu.
Oglej si celoten članek

 

Žogo je Haris Vučkić, ki je vstopil v drugem polčasu, prejel nekje na sredini kazenskega prostora, rahlo z desne strani, se učinkovito obrnil in jo z levico poslal v mrežo. Njegova akcija se začne v 25. sekundi videa. Opravičujemo se vam zaradi nekoliko slabšega posnetka, a boste tudi z njega lahko jasno razbrali, da je bil zadetek zares lep.

Carlisle nastopa v League One oziroma v tretjeligaški druščini. Newcastle, ki ga vodi Chris Hughton, bo v prihajajoči sezoni nastopal v Premier League, že pred meseci pa smo poročali, da se za Harisa Vučkića zanimajo Manchester United, Milan in Chelsea.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.