Vučkić iz Newcastla na posojo v Cardiff

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Številni angleški mediji poročajo, da bo mladi slovenski reprezentant Haris Vučkić v prihodnje kot posojen igralec Newcastla igral za valižanski Cardiff, ki igra v drugem kakovostnem razredu. V kadru svojega novega moštva bi lahko bil že v soboto na srečanju proti Leicesteru.
Oglej si celoten članek

Haris Vučkić je za zdaj odšel na začetno enomesečno posojo, a že v petek naj bi se Newcastle in Cardiff dogovorila za daljše obdobje. Eden najbolj nadarjenih slovenskih nogometašev je sicer v letošnji sezoni zbral pet nastopov za prvo moštvo Newcastla, očitno pa so se njegovi delodajalci odločili, da bo za njegov razvoj boljše, če odide na kaljenje v drugoligaško tekmovanje. Vučkić bo zagotovo pri Cardiffu dovolil veliko več priložnosti za dokazovanje, kar je za nogometaša njegove starosti tudi najpomembnejše.

Kot vse kaže pa bo Vučkić v kadru svojih novih delodajalcev že na sobotnem obračunu z Leicestrom. Cardiff je trenutno na četrtem mestu v tekmovanju league championship, vodilni West Ham ima šest točk prednosti pred njim.

Vučkić se je Newcastlu pridružil leta 2009, ko je na Otok prišel iz Domžal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:30 9. Februar 2012.

    Uh, mogoče bo pa v finalu Carling Cupa zaigral konec meseca :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.