Vugrinec: "Gajić je stroj"

Foto: EPA
Foto: EPA
Jutrišnji dvoboj osmine finala svetovnega rokometnega prvenstva med Slovenijo in Makedonijo (16.30) bo še posebej čustven za Renata Vugrinca, ki napoveduje, da se bo obnašal kot pravi profesionalec.
Oglej si celoten članek

"Ne mislim veliko govoriti o tej tekmi. Sem profesionalec in seveda se bom boril za zmago makedonske reprezentance," je pred jutrišnji obračunom proti reprezentanci svoje domovine odločen Renato Vugrinec, ki v Katarju nosi dres z makedonskim državnim grbom.

Izbrali so si Slovence

"V pogovoru s strokovnim štabom smo se odločili, da nam Slovenija najbolj ustreza, zato smo proti Avstriji igrali zelo zavzeto. Dobro vem, da ima Slovenija odlična reprezentanca, ki je zagotovo prihranila nekaj moči za odločilne boje. To bo šesta tekma za obe ekipi, tako da bo do izraza prišla tudi utrujenost, vendar je četrtfinale velik izziv," je pojasnil Vugrinec.

Bodo odločili vratarji? 

Dolgoletni slovenski reprezentant se najbolj boji Dragana Gajića: "Igra Slovenije je enaka kot pred leti. Nimajo klasičnih strelcev, igra pa temelji na hitrosti in tehniki. Krilni igralci so fantastični, Dragan Gajić pa je pravi stroj za doseganje zadetkov. Prepričiti moramo njihove hitre prehode v napad. Pomembna bo igra v obrambi, odločilno vlogo pa bi po mojem mnenju znali imeti vratarji."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.