Vujačić dal za prstan le četrt milijona

Foto: Žurnal24 Paparaci so v Los Angelesu ujeli Marijo, Sašo in zaročni prstan. (Foto: yahoo.co
Saša Vujačić je dal za zaročni prstan za Marijo Šarapovo okoli 250 tisoč ameriških dolarjev. Pravijo, da občutno premalo! Malce za šalo, malce za res mu torej sporočamo: Ti, Goren'c, ti!
Oglej si celoten članek

Košarkarja Los Angeles Lakersov, Sašo Vujačića, in vrhunsko igralko tenisa, Marijo Šarapovo, so paparaci po zaroki že ujeli na ulici. Zanimal jih je zaročni prstan. Velik osemkaratni diamant se sveti že od daleč. Po oceni strokovnjaka za nakit naj bi prstan stal okrog četrt milijona ameriških dolarjev.

Za navadne smrtnike je 250 tisoč dolarjev za prstan celo premoženje, a glede na zaslužek Vujačića se je ta pri nakupu odrezal kot kak Goren'c (naš prvak lige NBA je sicer iz Maribora). V Ameriki pravijo, da je treba za zaročni prstan odšteti dve mesečni plači. Če Saša na leto zasluži 5,5 milijona ameriških zelencev, bi torej moral za prstan odšteti okoli 900 tisočakov.

No, morda to pravilo za zvezdnike ne velja. Si predstavljate, kakšen prstan bi moral kupiti denimo Bill Gates? Diamant v velikosti gibraltarske skale! Nazaj k Vujačiću in Šarapovi: glede na to, da teniška zvezdnica zasluži okoli 25 milijonov dolarjev, bo torej ona tista, ki bo v družini nosila hlače!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.