Šport
22 ogledov

Vujačić dal za prstan le četrt milijona

Paparaci so v Los Angelesu ujeli Marijo, Sašo in zaročni prstan. (Foto: yahoo.co Žurnal24 main
Saša Vujačić je dal za zaročni prstan za Marijo Šarapovo okoli 250 tisoč ameriških dolarjev. Pravijo, da občutno premalo! Malce za šalo, malce za res mu torej sporočamo: Ti, Goren'c, ti!

Košarkarja Los Angeles Lakersov, Sašo Vujačića, in vrhunsko igralko tenisa, Marijo Šarapovo, so paparaci po zaroki že ujeli na ulici. Zanimal jih je zaročni prstan. Velik osemkaratni diamant se sveti že od daleč. Po oceni strokovnjaka za nakit naj bi prstan stal okrog četrt milijona ameriških dolarjev.

Za navadne smrtnike je 250 tisoč dolarjev za prstan celo premoženje, a glede na zaslužek Vujačića se je ta pri nakupu odrezal kot kak Goren'c (naš prvak lige NBA je sicer iz Maribora). V Ameriki pravijo, da je treba za zaročni prstan odšteti dve mesečni plači. Če Saša na leto zasluži 5,5 milijona ameriških zelencev, bi torej moral za prstan odšteti okoli 900 tisočakov.

No, morda to pravilo za zvezdnike ne velja. Si predstavljate, kakšen prstan bi moral kupiti denimo Bill Gates? Diamant v velikosti gibraltarske skale! Nazaj k Vujačiću in Šarapovi: glede na to, da teniška zvezdnica zasluži okoli 25 milijonov dolarjev, bo torej ona tista, ki bo v družini nosila hlače!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.