"Vujačić je kot nogometaš"

Foto: Žurnal24 Johnson je zaenkrat zadovoljen z delom Saše Vujačića, ki mu je uvodoma namenil k
Saša Vujačič je v ekipo New Jerseyja s svojima dvema šampionskima prstanama in zaročenko Marijo Šarapovo vnesel novo energijo. Trener Netsov Johnson o Mariborčanu: "Je kot nogometaš."
Oglej si celoten članek
Spominja me na nogometaša. Je točno to, kar smo v tem trenutku potrebovali.
Avery Johnson

V zadnjih dnevih se v ameriških medijih veliko piše o Saši Vujačiću, ki je pred dnevi iz Lakersov prestopil v ekipo New Jerseyja. Ameriški kolegi so zapisali, da je trener Netsov Avery Johnson "odpadek" trenerja Lakersov Phila Jacksona spremenil v prepotrebno energijo. Za primerjavo: Vujačić je pri Lakersih letos dosegal 1,8 točke na tekmo, sedaj pa jih je na štirih tekmah v dresu mrežic povprečno dal 11.

Vujačićeve točke je opazil tudi Johnson, ki pa pravi, da se mora Vujačić še vklopiti v obrambni sistem Netsov. "Sedaj imamo nekaj premora in upam, da se bomo na parket znova vrnili s svežimi nogami. V tem času moramo Vujačića seznaniti z našo obrambo, v napadu pa je že našel pravo pot."

 

Johnson je po uvodnih štirih tekmah o Mariborčanu govoril z izbranimi besedami: "Vujačić ima pravi moštveni duh, ima čudovito življenje." Za 26-letnika pa je našel zanimivo primerjavo. "Spominja me na nogometaša. Je točno to, kar smo v tem trenutku potrebovali."

 

Potem ko je bilo znano, da se bo Vujačić preselil k mrežicam, so Netsi slavili na treh tekmah od petih. In če Netsom v moštvo uspe zvabiti Carmela Anthonyja, ki je trenutno na prisilnem dopustu zaradi žalovanja za pokojno sestro Michelle, zato so se pogovori o menjavi začasno ustavili, potem bi se lahko varovanci Averyja Johnsona letos lahko potegovali za uvrstitev v končnico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.