Vujačić ustanovil svojo akademijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Dvakratni osvajalec naslova prvaka v ligi NBA in nesojeni slovenski košarkarski reprezentant Saša Vujačić je ustanovil svoj tabor, ki bo julija potekal v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Po vzoru Marka Milića, Boštjana Nachbarja, Matjaža Smodiša … se je snovanja košarkarskega tabora lotil tudi Saša Vujačić. Tabor bo posvečen mojstrenju meta, seveda pa tudi ogrevanju, preigravanju, podajanju, polaganju, prostim metom ... Vadbi, ki bo na newyorškem Manhattnu potekala od 9. do 20. julija, je Saša s sodelavci nadel ime 3-Point Basketball Academy, kar bi približno lahko prevedli kot Trojkarska košarkarska akademija. Dvotedensko druženje otrok s specialisti s športnega, prehranskega in psihološkega področja bo na voljo za sto kandidatov v starostnih skupinah od osem do 16 let. Vsak udeleženec pa bo za domov dobil tudi program z navodili za trening in prehrano v prihajajočem letu. Več o kampu najdete TUKAJLE.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.