Šport > Košarka
27 ogledov

Vujačić ustanovil svojo akademijo

Vujačić Vujacic Anadolu Efes Olympiacos Top 16 Evroliga EPA
Dvakratni osvajalec naslova prvaka v ligi NBA in nesojeni slovenski košarkarski reprezentant Saša Vujačić je ustanovil svoj tabor, ki bo julija potekal v New Yorku.

Po vzoru Marka Milića, Boštjana Nachbarja, Matjaža Smodiša … se je snovanja košarkarskega tabora lotil tudi Saša Vujačić. Tabor bo posvečen mojstrenju meta, seveda pa tudi ogrevanju, preigravanju, podajanju, polaganju, prostim metom ... Vadbi, ki bo na newyorškem Manhattnu potekala od 9. do 20. julija, je Saša s sodelavci nadel ime 3-Point Basketball Academy, kar bi približno lahko prevedli kot Trojkarska košarkarska akademija. Dvotedensko druženje otrok s specialisti s športnega, prehranskega in psihološkega področja bo na voljo za sto kandidatov v starostnih skupinah od osem do 16 let. Vsak udeleženec pa bo za domov dobil tudi program z navodili za trening in prehrano v prihajajočem letu. Več o kampu najdete TUKAJLE.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.