Magazin > VIP
40 ogledov

Poroka: Šarapova z 10, Vujačić z enim odvetnikom

Marija Šarapova, Saša Vujačić ANG/Fame Pictures
Slovenski košarkar Saša Vujačić in ruska teniška igralka Marija Šarapova sta določila datum poroke, njuni odvetniki pa so jima že pripravili predporočno pogodbo.

Slovenski košarkar Saša Vujačić, ki igra za turško moštvo Efes Pilsen, in trenutno druga najboljša teniška igralka sveta, Rusinja Marija Šarapova, sta določila datum poroke, in sicer bosta večni "da" dahnila 10. novembra letos v Istanbulu v Turčiji, kjer si 27-letni Slovenec trenutno služi kruh.

In čeprav bosta pred oltar zakorakala iz ljubezni, sta sklenila, da vseeno ni napačno uskladiti zadev tudi na papirju. Tako sta se na krajših tajnih predporočnih dogovorih, na katerih se je v Istanbulu pojavilo kar deset Rusinjinih odvetnikov ter le en Sašin, dogovorila o vseh podrobnostih poroke in samega zakona.

Ljubezen med plavolaso rusko teniško igralko, katere premoženje ocenjujejo na 90 milijonov dolarjev, in Sašo, ki naj bi bil vreden 10 milijonov dolarjev, traja že dve leti, odkar sta se spoznala na neki zabavi skupnega prijatelja v Los Angelesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.