Vujačić znova na treningu

Foto: Žurnal24 sasa_vujacic1_2009_rogla_nik
Iz štaba slovenske košarkarske reprezentance pred tekmama s Hrvaško prihajajo spodbudne novice. V moštvo se namreč vračata Udrih in Brezec, Vujačić se bo treningom pridružil v ponedeljek.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška članska reprezentanca bo konec tega tedna odigrala pripravljalni tekmi s hrvaško reprezentanco. Prvo tekmo bodo izbranci selektorja Jureta Zdovca odigrali v Poreču (sobota). Drugo tekmo bosta reprezentanci odigrali v nedeljo v Pazinu (21.00). Slovenski košarkarji bodo priprave nadaljevali še v Španiji, kjer jih čaka močan mednarodni turnir v družbi Litve, Španije in Velike Britanije. Selektor slovenske reprezentance Jure Zdovc bo že na Hrvaškem lahko ponovno računal na Bena Udriha in Primoža Brezca. Zdravniška služba in trenerski štab sta se odločila, da se bo Saša Vujačić moštvu ponovno priključil v ponedeljek, 17. avgusta. Vujačić je večino priprav izpustil zaradi bolečin v kolenu, sedaj pa se po uspešno opravljenih terapijah v Mariboru vrača v reprezentanco in je znova med kandidati za nastop na EP na Poljskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.