Šport > Košarka
12 ogledov

Vujačić znova na treningu

sasa_vujacic1_2009_rogla_nik Žurnal24 main
Iz štaba slovenske košarkarske reprezentance pred tekmama s Hrvaško prihajajo spodbudne novice. V moštvo se namreč vračata Udrih in Brezec, Vujačić se bo treningom pridružil v ponedeljek.

Slovenska moška članska reprezentanca bo konec tega tedna odigrala pripravljalni tekmi s hrvaško reprezentanco. Prvo tekmo bodo izbranci selektorja Jureta Zdovca odigrali v Poreču (sobota). Drugo tekmo bosta reprezentanci odigrali v nedeljo v Pazinu (21.00). Slovenski košarkarji bodo priprave nadaljevali še v Španiji, kjer jih čaka močan mednarodni turnir v družbi Litve, Španije in Velike Britanije. Selektor slovenske reprezentance Jure Zdovc bo že na Hrvaškem lahko ponovno računal na Bena Udriha in Primoža Brezca. Zdravniška služba in trenerski štab sta se odločila, da se bo Saša Vujačić moštvu ponovno priključil v ponedeljek, 17. avgusta. Vujačić je večino priprav izpustil zaradi bolečin v kolenu, sedaj pa se po uspešno opravljenih terapijah v Mariboru vrača v reprezentanco in je znova med kandidati za nastop na EP na Poljskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.