Vujović ob službo

Foto: Stanko Gruden/STA veselin vujović
Razhod je bil sporazumen.
Oglej si celoten članek

Vodstvo rokometnega kluba RD Koper je po enem letu končalo sodelovanje s selektorjem slovenske rokometne reprezentance Veselinom Vujovićem.

"Po enoletnem sodelovanju smo se RD Koper in gospod Veselin Vujović sporazumno odločili, da zaključimo to zgodbo. Minulo sezono ocenjujemo nadvse pozitivno," so Koprčani zapisali v uradnem sporočilu na klubski spletni stani.

"Ponosni smo, da je bil gospod Vujović trener v našem klubu, s katerim je bilo izredno zanimivo sodelovati. Tako uprava kot igralci smo se od njega veliko naučili. Skupaj smo odločili, da je za ekipo in trenerja, ki ga medse vabijo številni klubi najbolje, da se sodelovanje zaključi."

Aljoša Bertok

"Sezono so zaznamovala velika nihanja, ki so bila tudi splet nekaterih negativnih okoliščin. Naj spomnimo samo na serijo poškodb in bolezni, ki so nas pestile v mesecu februarju, ko smo si z nekaj nepričakovanimi porazi zapravili možnost za vidnejšo končno uvrstitev v prvenstvu," so dodali.

Koprčani so sezono sklenimi na četrtem mestu državnega prvenstva in se uvrstili na zaključni turnir pokalnega tekmovanja. "Dosegli s,p kar nekaj novih mejnikov v kratki zgodovini našega kluba. Prvič smo se uvrstili skupinski del evropskega tekmovanja EHF Cup, prvič smo premagali RK Gorenje Velenje in prvič odščipnili točko serijskim državnim prvakom RK Celju Pivovarni Laško," še poudarjajo v Kopru.

Dan D Slovenci na robu prepada

"Ponosni smo, da je bil gospod Vujović trener v našem klubu, s katerim je bilo izredno zanimivo sodelovati. Tako uprava kot igralci smo se od njega veliko naučili. Skupaj smo odločili, da je za ekipo in trenerja, ki ga medse vabijo številni klubi najbolje, da se sodelovanje zaključi. Ohranjamo zelo dobre odnose in se tudi v imenu vseh navijačev zahvaljujemo 'Vujotu' ter mu želimo veliko uspehov v nadaljevanju trenerske kariere," je zapis sklenil predsednik kluba Aljoša Bertok.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.