Šport
4270 ogledov

Vujović ob službo

veselin vujović Stanko Gruden/STA Vujoviću se za prihodnost ni treba bati, saj velja za enega najboljših trenerjev na svetu.
Razhod je bil sporazumen.

Vodstvo rokometnega kluba RD Koper je po enem letu končalo sodelovanje s selektorjem slovenske rokometne reprezentance Veselinom Vujovićem.

"Po enoletnem sodelovanju smo se RD Koper in gospod Veselin Vujović sporazumno odločili, da zaključimo to zgodbo. Minulo sezono ocenjujemo nadvse pozitivno," so Koprčani zapisali v uradnem sporočilu na klubski spletni stani.

"Ponosni smo, da je bil gospod Vujović trener v našem klubu, s katerim je bilo izredno zanimivo sodelovati. Tako uprava kot igralci smo se od njega veliko naučili. Skupaj smo odločili, da je za ekipo in trenerja, ki ga medse vabijo številni klubi najbolje, da se sodelovanje zaključi."

Aljoša Bertok

"Sezono so zaznamovala velika nihanja, ki so bila tudi splet nekaterih negativnih okoliščin. Naj spomnimo samo na serijo poškodb in bolezni, ki so nas pestile v mesecu februarju, ko smo si z nekaj nepričakovanimi porazi zapravili možnost za vidnejšo končno uvrstitev v prvenstvu," so dodali.

Koprčani so sezono sklenimi na četrtem mestu državnega prvenstva in se uvrstili na zaključni turnir pokalnega tekmovanja. "Dosegli s,p kar nekaj novih mejnikov v kratki zgodovini našega kluba. Prvič smo se uvrstili skupinski del evropskega tekmovanja EHF Cup, prvič smo premagali RK Gorenje Velenje in prvič odščipnili točko serijskim državnim prvakom RK Celju Pivovarni Laško," še poudarjajo v Kopru.

slovenska rokometna reprezentanca Dan D Šport Slovenci na robu prepada

"Ponosni smo, da je bil gospod Vujović trener v našem klubu, s katerim je bilo izredno zanimivo sodelovati. Tako uprava kot igralci smo se od njega veliko naučili. Skupaj smo odločili, da je za ekipo in trenerja, ki ga medse vabijo številni klubi najbolje, da se sodelovanje zaključi. Ohranjamo zelo dobre odnose in se tudi v imenu vseh navijačev zahvaljujemo 'Vujotu' ter mu želimo veliko uspehov v nadaljevanju trenerske kariere," je zapis sklenil predsednik kluba Aljoša Bertok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice