Šport
1742 ogledov

"To je enostranska agresija na Vujovića!"

veselin vujović
Selektor slovenske rokometne reprezentance se ne pusti ustrahovati.

Arbitražno sodišče Evropske rokometne zveze (EHF) je Veselina Vujovića nedavno kaznovalo s 5000 evri kazni zaradi nespoštljivih, pristranskih in subjektivnih izjav na račun evropskih sodnikov.

Veselin Vujović Nova kazen Šport Vujović napovedal, kaj se bo zgodilo ... in zadel v polno!

Selektor slovenske repreznetance in trener Kopra je v odzivu za bosanski spletni portal Sport.avaz.ba dejal, da ga odločitev krovne evropske zveze ni presenetila. "To ni vojna med menoj in EHF, ampak gre za enostransko agresijo na Veselina Vujovića," je prepričan 57-letnik.

"Ničesar si ne domišljam. Vem, da je to boj z mlini na veter, vendar mi to ne bo preprečilo, da bi prenehal opozarjati na nepravilnosti. Ne popuščam ne bratu ne sinu, zakaj bi njim? Res pa je, da bi se bilo včasih bolje ugrizniti v jezik." dodaja rokometni strokovnjak.

veselin vujović | Avtor: Profimedia Profimedia

EHF je v obrazložitvi sodbe zapisala, da Vujovićeve besede škodujejo ugledu rokometa in spodkopavajo sodniško integriteto. "To je smešno. V rokometu se dogajajo veliki škandali, a se nikomu nič ne zgodi," meni Vujović in dodaja, da bi moral rokomet po stopinjah tenisa, košarke in nogometa ter izkoristiti možnosti, ki jih ponuja moderna tehnologija.

"Rokomet zaostaja za košarko, odbojko, nogometom... Imamo pravila, ki jih je moč razlagati tako, kot nekomu ustreza. Zakaj ne bi uvedli videotehnologije? S tem bi odpravili večino spornih situacij, ki jih na vsakem obračunu preveč," je poudaril selektor Slovenije.

veselin vujović Hlajenje Šport EHF kaznovala Veselina Vujovića
Komentarjev 2
  • rogixl 11:22 23.maj 2018.

    Tale EHF, RZS in sodniška zveza je res eno veliko sranje. Žal se že leta ničesar ne premakne. Dela se velika škoda rokometu, ki zaradi prevelikega vpliva sodnikov na odločitve izgublja na priljubljenosti.

  • blueone 10:33 23.maj 2018.

    Car !