Šport
4661 ogledov

"Sodniki smrdijo po alkoholu, zastopajo pa le svoje interese"

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Selektor Slovenije je znova imel marsikaj povedati o sodnikih in vodilnih možeh EHF.

Selektor slovenske rokometne reprezentance in trener Kopra 2013 Veselin Vujović nikakor ne more prenehati s kritikami čez rokometne sodnike. Do živega mu ne pridejo niti kazni Evropske rokometne zveze (EHF), nazadnje ga je ta kaznovala s tremi tekmami prepovedi vodenja njegovega Kopra na evropskih tekmah.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Selektor Šport "Morda bi se moral posvetiti rudarstvu in ne rokometu"

Temperamentni Črnogorec z EHF bije pravo vojno, ki jo je nadaljeval z gostovanjem na španskem radiu Marca, za katero je dejal: "Čim vzdignem glas, me kaznujejo. Radi imajo tiste, ki so tiho. V času tekmovanj so vedno v najboljših hotelih, vozijo se v najboljših avtomobilih, v hotelih izbirajo, kaj bodo jedli, ekipe pa se pritožujejo nad hrano in nad težavami s prevozi. Naš šport s takimi ljudmi na oblasti ne napreduje."

rokometna žoga rokomet Delegat: Šport Pristopil je mož iz IHF in dejal: "Poskrbita za moje Nemce"

"Vem, da me bodo spet kaznovali, ko bodo slišali moje izjave, a se ne obremenjujem. Sem ponosen in neustrašen človek. Zavedam se mojega temperamenta, vedno bom neposredno, nikoli se ne bom nikomur prilizoval."

rokomet evropsko prvenstvo 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

"Ko včasih storijo napako, skočim do njih, večkrat pa se je že zgodilo, da sem nato zavohal alkohol. To opažanje sem že hotel zapisati v zapisnik, a so mi predsednik in delegat priporočili, naj tega ne storim. Zakaj? Ker bi kaznovali klub in ne sodnike. Enkrat te pokradejo, drugič te mirijo, tretjič pa škandalozno sodijo v tvojo korist. Zdajšnji sodniki živijo od rokometa, gledajo pa le na svoje interese," je še dejal Vujović, ki si lahko tako kar hitro obeta novo kazen s strani rokometnih vodstvenih struktur.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Vujo bi šel domov Šport Vujović: Nimajo jajc, da bi me kaznovali
Komentarjev 2
  • Pepe007 10:49 26.marec 2018.

    Vsako delo ima svoje pluse in minuse. Če ne moreš preživeti z minusi, ki te pri delu čakajo skoraj vsak dan, potem to pač ni zate. Vujović s temi izjavami žal kaže, da za trenerja rokometnega moštva pač ni dovolj ...prikaži več sposoben, ne glede na ostale kvalitete.

  • leonardo 09:49 26.marec 2018.

    Vujović točko zate. Že po sliki se vidi, kako je nažokan.

Sorodne novice