Šport
2592 ogledov

Vujović ni izbiral besed, a kdo bi mu zameril?

Veselin Vujović EP 2018 Epa
Selektor slovenske rokometne reprezentance je bil tudi na zadnji tekmi evropskega prvenstva v svojem elementu.

Slovenija se je po remiju proti Čehom (26:26) poslovila od EP, pri tem so ji izdatno "pomagali" sodniki. V sredo je portugalski sodniški par skozi srečanje svoje delo opravljal dobro, na koncu pa Čehom pogledal skozi prste ob neprimernem oviranju slovenskega protinapada, ki bi se lahko končalo z usodno sedemmetrovko.

Gregor Potočnik Po tekmi Šport Tokrat se niso odločili za svoj 'pornič'

Pri rokometu tudi ob solidni predstavi delilcev pravice ne gre brez spornih situacij in ena od teh se je zgodila sredi drugega polčasa. Veselin Vujović je dobil rumeni karton zaradi protestov in ko je sodnika vprašal, ali je bil kaznovan zato, ker se je prijel za glavo, ga je odgovor Portugalca močno razjezil.

Kaj mu je sodnik dejal, ni znano, vsekakor pa je Vujović konkretno opsoval sogovornika s sočno kletvico, dobro razumljeno na področju bivše Jugoslavije ("Puši k...c") in omenjanjem njegove matere v neprimernem kontekstu.

Glede na vse, kar se je dogajalo na letošnjem prvenstvu, šefu slovenske reprezentance težko zamerimo.

Slovenija EP v rokometu 2018 Komentar Šport Pospravite apaurine, konec je

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice