Šport
3316 ogledov

Tokrat se niso odločili za svoj 'pornič'

Gregor Potočnik Epa
V Sloveniji znova nezadovoljni zaradi sodnikov.

Remi Slovenije in Češke (26:26) je poskrbel za nove burne odzive na twitterju. Slovenski tabor se je po zadnjem pisku sirene pritoževal, ker portugalska sodnika v zadnjih sekundah dvoboja nista dosodila prekrška ob slovenskem protinapadu. Če bi dosodila izključitev, bi morala pokazati tudi na sedemmetrovko, na takšen način je Nemčija pred dnevi osvojila točko na dvoboju s Slovenijo.

Izgubljena točka proti Nemcem sicer zdaj vsaj ne odloča več o tem, ali bi se četa Veselina Vujovića lahko uvrstila v polfinale. Slovenska reprezentanca in tudi javnost sta bili na tem evropskem prvenstvu zelo nezadovoljni predvsem s sojenjem na prvih tekmah proti Makedoniji in Nemčiji. Kako pa se je tokrat odzval twitter?

Komentarjev 3
  • Avatar olor
    olor 21:35 24.januar 2018.

    In kdo zahteva ogled zadnjih sekund, če mora eden od naših, zakaj niso storilo to kot so takrat Nemci.

  • wolfyy 21:13 24.januar 2018.

    No tokrat pa sodniki niso bili nič krivi. Edino kar so piskali je tisti 2min pred koncem podarjena 7m, ampak v zadnjih 4ih minutah nismo dosegli niti enega gola. Srečni smo lahko za točko, zadnji prekršek je bil pa samo ...prikaži več navaden prekršek, naj mi kdo najde drugače pravilo ki pravi, da če je prekršek med igro storjen v zadnjih 30ih sekundah tekme, da je to avtomatsko 7m. Sej pol je bolje se zadnjih 30 sekund se vsesti na tla in čakati, da da nasprotnik gol, dotaknit se ga itak ne smeš.

  • Lovebites 20:57 24.januar 2018.

    Naslov tega zmazka je za kozlat,dobesedno.Al pa za kam pritisnit.Tudi dobesedno.

Sorodne novice