Šport
332 ogledov

Vujović potrdil dve menjavi

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Slovenska moška rokometna reprezentanca bo danes igrala svojo peto tekmo na evropskem prvenstvu na Hrvaškem.

Slovenijo po zmagi nad Črno goro, neodločenem izidu z Nemčijo ter dveh porazih z Makedonijo in Dansko čaka izjemno zahteven in pomemben obračun s Španijo, ki se bo v varaždinski Areni pričel ob 18.15.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Spremembi v ekipi Šport Že z avtobusa povsem nabrušeni za tekmo

Za slovenske rokometaše na današnji tekmi s Španci ter sredini s Čehi štejeta le zmagi, le v tem primeru si lahko izborijo morebitni nastop v polfinalu, poln izkupiček pa jim lahko prinese tudi tekmo za končno peto mesto ter neposredno uvrstitev na svetovno prvenstvo prihodnje leto na Danskem in v Nemčiji.

rokomet, Francija Ep 2018 Šport Francozi tik pred polfinalom

Zadnji slovensko-španski dvoboj na lanskem svetovnem prvenstvu v Franciji se je končal s hudim porazom Slovenije s 26:36, Slovenija Španije doslej na velikih turnirjih sploh še ni premagala, zato pa ji je mero vzela na kvalifikacijskem turnirju za poletne olimpijske igre v Rio de Janeiru 2016, ko je v švedskem Malmöju slavila s 24:21.

danska rokometna reprezetnaca EP 2018 Šport Vujović stiskal pesti za Dance, Slovenija ostala med živimi

Selektor Veselin Vujović je pred tekmo s Španijo opravil dve menjavi v postavi. Na tekmah, ki odločata o potnikih v petkov polfinale evropskega prvenstva na Hrvaškem, bosta lahko nastopila Urh Kastelic in Patrik Leban, zamenjala pa bosta Jana Grebenca ter Urbana Lesjaka.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Spletni hit Šport Vujovićev protest ima simboličen pomen
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.