Šport
22055 ogledov

Hrvata stopila na stran Nemčije in sodnikov

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Svoj pogled na zadnje minute dvoboja med Slovenijo in Nemčijo sta ponudila tudi nekdanja hrvaška reprezentanta.

"Vem, da jih boli izguba točk proti Makedoniji in Nemčiji, a če bi igralci stopili izven kroga, ne bi bilo možnosti, da Nemci dosežejo zadetek," je nervozno končnico na tekmi med Slovenijo in Nemčijo (25:25) pokomentiral nekdanji odlični hrvaški reprezentant  Mirza Džomba.

Z njim se je strinjal tudi njegov kolega Goran Šprem. Ta je še posebej izpostavil ravnanje slovenskega selektorja Veselina Vujovića, ki je stopil v gol in nakazal, da bo branil sedemmetrovko. "Vujović je pač takšen. Vedno mu je kriv nekdo drug, nikoli ni kriv on. Teatralno je stopil v gol in poskušal zaščititi svoje igralce. A treba je biti pošten in reči, da je bilo vse po pravilih. Nič ni spornega, čeprav smo uporabo videoanalize videli prvič na tako pomembni tekmi," je za hrvaško televizijo RTL ocenil Šprem.

"Vujovič pljuva v krožnik iz katerega je. Naj prebere pravila in spozna svoj šport ter šele nato komentira. On je res čuden 'lik'," je še dodal Šprem.

 

Komentarjev 30
  • Sabir 16:20 17.januar 2018.

    Hrvati so edini ki se nas trpijo ce vi to kaj njim delamo delali komu drugemu bi ze zdavnaj spokalo sicer pa nas v politiki niti v sportu noben resno ne spostuje poglej samo kdo je prisel Pahorju na kosilo ...prikaži več odpoved kosila predsedniku Halo heej toliko o spostovanju hehe

  • Sabir 16:14 17.januar 2018.

    Roko na srce Vujovje sirovina katera je unicila Slovenski rokomet to kaj decki igrajoo je na meji ufca in boksa in s tem ker smo grobi Hrvatje nimajo nic

  • tomislav 14:59 17.januar 2018.

    Zašto Džomba uši ima? Pa da se Šprem igra sa njima.

Sorodne novice