Šport
18015 ogledov

Slovencem dokončno počil film: "Tokrat ne bomo popustili."

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Rokometna zveza Slovenije (RZS) vrhovni zvezi odločno sporoča, da tokrat na namerava popustiti.

Slovenska reprezentanca bo po odločitvi Evropske rokometne zveze (EHF), ki je zavrnila vse pomisleke glede bizarnega razpleta tekme z Nemčijo, vložila novo pritožbo.

blaž blagotinšek Pravila so jasna Šport Sramota! Tako so sodniki okradli Slovenijo

Možnost, da bi Slovenija protestno zapustila evropsko prvenstvo, ostaja, čeprav je zelo malo verjetna, saj bi z odhodom precej več izgubila, kot pa pridobila.

V slovenskem taboru resno razmišljajo o civilni tožbi zoper Evropsko rokometno zvezo (EHF), izključena ni niti pritožba na Mednarodno športno razsodišče (Cas) v Lozani.

"Lahko se pritožimo tudi na to odločitev, kar bomo tudi storili. V pripravi je nadaljnja pritožba, ki bo širša in bo zahtevala pregled vseh podrobnosti," je napovedal direktor moške reprezentance Uroš Mohorič.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Javnost nori Šport "Največja kraja v zgodovini športa!"

Generalni sekretar RZS Goran Cvijić je zatrdil, da Slovenija tokrat ne namerava popustiti in da bo za dosego pravice izkoristila vsa razpoložljiva sredstva. "Razmišljamo o civilni tožbi zoper EHF, o pritožbi na CAS v Lozano," je povedal Cvijić in dodal: "V nobenem primeru se ne bo končalo pri tem."

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Pritožba zavrnjena Šport Slovenci zagrozili: Razmišljamo, da bi zapustili prvenstvo!

Rok za oddajo druge pritožbe se izteče ob 20. uri, tako da bomo prvi odgovor o usodi slovenske reprezentance na EP 2018 bržkone dobili jutri.

PREBERITE ŠE: rokomet evropsko prvenstvo 2018 Razočaranje Šport "Ne verjamem, da bi gledali posnetek, če bi bilo obratno" rokomet evropsko prvenstvo 2018 Sledi pritožba SLO Šport Sodniki pojasnili, selektor meni, da je to cirkus

 

Komentarjev 10
  • Vseslovensko Združenje Malih D 14:59 17.januar 2018.

    VIDEOREPORTAŽA iz "Slovenskega središča" na Evropskem rokometnem prvenstvu v Zagrebu: www.youtube.com/watch?v=83xw3mXpfr8&feature=share

  • Ivo 21:40 16.januar 2018.

    Vsaka država, ki ima jajca bi rekla: "ADIJO!". Imejte svoj cirkus.

  • bonny 20:12 16.januar 2018.

    Mirror..to sploh ni res..poglej si zadnjo minuto igre... al si gledal mogoče kakšno nogometno tekmo.