Šport
4906 ogledov

"Ne verjamem, da bi gledali posnetek, če bi bilo obratno"

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Slovenski rokometaši so se morali sprijazniti z odločitvijo, ki jih je po mnenju večine zelo oškodovala.

"Kaj naj rečem? Škoda. Vodili smo večino tekme, dobro smo igrali, res smo bili odlični v obrambi. Gremo naprej, Črnogorce moramo premagati," je po 'nesrečnem' remiju z Nemčijo dejal kapetan slovenske reprezentance Vid Kavtičnik in dodal: "Danes smo dokazali, da lahko premagamo prav vsakega. Smo pa izgubili eno točko. V rokometu sem doživel že marsikaj. Tako pač je, o tem ne želim razmišljati. Sojenja ne mislim komentirati."

"Vse skupaj ni bilo lahko sprejeti, takrat smo bili vsi še pod velikim adrenalinom. Dosegli smo zadetek in mislili, da je prinesel zmago. Pač narediš vse, da ne bi dobil gol in tu je bila naša napaka. Kar je, je. Takšna so pravila. Na žalost. Nimamo kaj. Hvala bogu, da smo odnesli vsaj točko in nismo izgubili. Rad bi čestital fantom, ki so igrali s ponosom in na parketu pustili srce. V takšnem ritmu moramo le nadaljevati, še bolje pa bi bilo, če bi naredili korak naprej," pa je menil Darko Cingesar.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Sledi pritožba SLO Šport Sodniki pojasnili, selektor meni, da je to cirkus

"Takšne zaključke sem že doživljal, tudi to je na koncu čar rokometa. Morda sicer na trenutke na vse skupaj preveč vplivajo sodniki. S tem se moraš čim prej sprijazniti," je še povedal krilni igralec, na vprašanje, ali bi po njegovem mišljenju sodniki šli pogledati zadnjo akcijo, če bi bili strani obrnjeni in bi Slovenija zaostajala za zadetek, pa je odvrnil: "Ne. Ne verjamem. Iskreno povedano. V to ne verjamem."

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Sramota Šport Velika Nemčija je padla, a sodniki trdijo drugače

"Sigurno je prisotno veliko razočaranje. Nočem komentirati sodnikov, vsak, ki je to videl, naj si misli svoje. Iz tega moramo potegniti nekaj pozitivnega. Tako kot smo se danes borili za Slovenijo,pustili smo srce na parketu, tako moramo tudi nadaljevati. Mislim, da smo danes lahko ponosni," pa je zaključil Blaž Janc, ki je dosegel zadnji slovenski gol za 25:24. Nato je sledila izključitev Blaža Blagotinška in sedemmetrovka za Nemčije za 25:25.

Komentarjev 2
  • gregor51 07:33 16.januar 2018.

    Vodstvo naše reprezentanca bo (mogoče je že) uradno vložilo pritožbo zaradi evidentnega kršenja rokometnih pravil, s tem, da bo to omejeno samo na zadnjih 30 sekund! Zakaj gre? Sodnika sta po ogledu video analize zaradi kršenja sredine, po doseženem našem ...prikaži večm golu, izključila Blagotinška in posledično zaradi novega pravila Nemcem dosodila še sedemmetrovko. In kje je problem? Prvič, sodnika sta se na video analizo odločila, po posredovanju Nemške reprezentance, po rokometnih pravilih pa video analiz

  • grega22 01:56 16.januar 2018.

    evo gremo jih klicat pa naj jim zvoni telefon 24ur na dan Tel.: +43-1-80 151 /0 Fax: +43-1-80 151 /149