Šport
6258 ogledov

"Največja kraja v zgodovini športa!"

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Po debaklu na tekmi v Zagrebu so se na družbenih omrežjih oglasili številni znani Slovenci, ki so izrekli podporo našim rokometašem.

Družbena omrežja so preplavila spodbudna sporočila v podporo slovenski rokometni reprezentanci, ki je po neverjetnem razpletu tekme drugega kroga EP 2018 ostala brez zaslužene zmage proti Nemčiji.

blaž blagotinšek Pravila so jasna Šport Sramota! Tako so sodniki okradli Slovenijo

"Sem brez besed!!! Ponosen sem na vse soigralce in da sem Slovenec!" je po tekmi sporočil Vid Kavtičnik. Oblasil se je tudi Jure Dolenec, ki zaradi poškodbe kolena ne more pomagati našim fantom. Zvezdnik Barcelone je s svojo objavo opozoril na dvojna merila litovskih sodnikov.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Kaj mislite? Šport Tako točko Nemčije vidijo ostali

Razočaranje med slovenskimi ljubitelji športa je bilo neizmerno. "Rokometnih sodnikov (in pravil) nikoli nisem čisto razumel. Po današnji farsi še manj," je zapisal Boštjan Nachbar, Luka Dončić pa je dodal: "SRAMOTA."

"Ko sodnik zagleda devico," je sporno odločitev v v 45. minuti srečanja pospremil uporabnik Håndbol. "Škandal. Fanta, morala bi ostati za črno brisačo," pa je dodal uporabnil Emme Esse Esse.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Samozavestni Šport Nemški tabor: "Mirno pričakujemo pritožbo."

Takšnih in podobnih zapisov kar mrgoli. "Največja kraja v zgodovini športa, še vedno ne verjamem, kaj so sodniki počeli celo tekmo," piše nek uporabnik, drugi pa dodaja: "Sodniki so ukradli zmago Sloveniji."

"Od včeraj se rokometne tekme prenašajo s polurnim zamikom, da se o izidu tekme odločijo v štabu," je zapisano pod uporabniškim računom I Feel Slovenia.

"Sramota za EHF. Resnična sramota. Pisala se je zgodovina. Oropali ste Slovenijo."

Še več odzivov si preberite v priloženih objavah.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Enotni Šport Nemci vso krivdo zvalili na Slovence

Komentarjev 2
  • Vseslovensko Združenje Malih D 16:10 16.januar 2018.

    VIDEO REPORTAŽA - Otvoritev »Slovenskega poslovnega središča« ob Evropskem rokometnem prvenstvu: www.youtube.com/watch?v=-_5eIDYfeQI

  • Jožef Koprivnikar 12:04 16.januar 2018.

    Kjer se v naprej določa zmagovalca s pomočjo sodniških odločitev, nimamo kaj iskati, vse dogovorjeno in zmenjeno.Časten odhod bi še koga streznil, mogoče...

Sorodne novice