Šport
11132 ogledov

Bo moral s prvenstva naš selektor?

Veselin Vujović
Nemški mediji poročajo, da je Evropska rokometna zveza odločila, kako bo rešila zaplet, do katerega je prišlo na tekmi naših fantov z Nemci.

Kot je znano, Rokometna zveza Slovenije še odloča o tem, ali bo zaradi spornega sojenja na evropskem prvenstvu v Zagrebu zapustila tekmovanje, čeprav se neuradno že čivka, da naj bi na prvenstvu reprezentanca vendarle ostala.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Bojkot ali ne? Šport Odločitev o nadaljevanju EP že padla

Nemški mediji medtem pišejo, da Evropska rokometna zveza, ki ni le s strani slovenskih navdušencev rokometa tarča hudih kritik, pač pa s strani številnih drugih športnih navdušencev, odločila, kako bi rešila zaplet.

S sporočilom javnosti naj bi čakali na uradno odločitev slovenske rokometne zveze, pišejo nemški mediji. Neuradno dodajajo, da naj bi bili litovski sodniki suspendirani z nadaljevanja tekmovanja.

A to še ni vse, tekmovanje naj bi bil primoran zapustiti tudi slovenski selektor Veselin Vujović, in sicer zaradi svojih besed, kritik, s katerimi se je obregnil na sporno sojenje. Slovenija kot ekipa naj bi, tako Nemci, če se bo odločila nadaljevati tekmovanje, odnesla brez dodatnih kazni.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Vujo bi šel domov Šport Vujović: Nimajo jajc, da bi me kaznovali

Več sledi ...

Komentarjev 2
  • Sabir 18:02 17.januar 2018.

    Adijo Vujo !!! Tvoj rukomet ni za gledat to je gladijatorsvo ro smo videli proti Makedoncom in na prijatelski tekmi proti Hrvatom drugo ne delamo samo provociramo

  • nergač 17:07 17.januar 2018.

    hočejo nas razdeliti, da bi vnesli neslogo v ekipo: Če mora oditi Vujović, MORA za njim tudi vsa ekipa, upam, da o tem ne bo nobenega dvoma. To je edini pravi odgovor.