Šport
20801 ogledov

Odločitev o nadaljevanju EP že padla

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Čivka se, da je odločitev o tem, ali Slovenija ostane na EP, ali ne, že padla.

Rokometna zveza Slovenije bo o tem, ali naj slovenska reprezentanca zaradi spornega sojenja na evropskem prvenstvu v Zagrebu zapusti tekmovanje, uradno odločala na seji predsedstva, ki je napovedana ob 15. uri v Hotelu Westin v Zagrebu. Seja bo sicer zaprta za javnost, po njej pa bodo v RZS pripravila novinarsko konferenco.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Na nož Šport Slovencem dokončno počil film: "Tokrat ne bomo popustili."

A odločitev je najverjetneje že padla prej, saj se morajo rokometaši resno pripraviti na dvoboj s Črno goro, ki jim ob zmagi ali remiju prinaša drugi del tekmovanja v Varaždinu. Da je že vse znano, je čivknil tudi Miha Žvižej, ki tokrat sicer ni del izbrane vrste na evropskem prvenstvu.

"Odleglo mi je, da slovenska reprezentanca ostaja na evropskem prvenstvu. Žalostno je, da se med najbolj razburljivim časom za rokomet, ukvarjamo s takšnimi težavi. Te se ponavljajo že vseskozi, a me je strah, da pred nami ni prave rešitve. Dajmo, Slovenija!" je zapisal krožni napadalec. 

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Pojasnilo Šport Tako vse skupaj vidijo slovenski sodniki
Komentarjev 3
  • Vseslovensko Združenje Malih D 14:52 17.januar 2018.

    VIDEOREPORTAŽA iz "Slovenskega središča" na Evropskem rokometnem prvenstvu v Zagrebu: www.youtube.com/watch?v=83xw3mXpfr8&feature=share

  • mirror 14:18 17.januar 2018.

    Prvenstvo se bo nadaljevalo naprej z našo reprezentanco. Nihče od igralcev in trenerjev ne bo pljunil v svojo skledo, beri izgubil dobro plačano službo.

  • Fulmmer 12:45 17.januar 2018.

    Mekanom k.... i dlaka smeta......

Sorodne novice