Šport
2688 ogledov

Vujović ogorčen: "Karkoli zdaj rečem, bom znova kaznovan"

veselin vujović Epa
Slovenski selektor je bil po porazu kritičen do svojih varovancev in sodniškega kriterija.

Slovenski rokometaši so na kvalifikacijski tekmi za SP 2019 izgubili proti Madžarski (24:29) in z bledo predstavo na parketu ujezili selektorja Veselina Vujovića, ki se je navzlic smrti mame odločil, da ostane s fanti in svoji četi poveljuje na tekmi v koprski Bonifiki.

Vujovic Izguba Šport Vujović bo kljub osebni tragediji vodil Slovenijo

"Ne morem reči ene pozitivne stvari. Niti o eni prvini rokometne igre. Od odnosa do igre, patriotizma, karakterja, čvrstosti... Pokazali nismo ničesar, kar je rokomet. Nismo imeli vratarjev, vse je šlo v gol. Nismo imeli vodje na igrišču. Zarabec in Bezjak sta bila izgubljena. Madžarska je zasluženo zmagala. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da se športno borimo do konca, a s takšno igro smo daleč od svetovnega prvenstva," je v prvem odzivu za RTV Slovenijo dejal Vujović.

Temperamentnega Črnogorca so med tekmo ujezili tudi sodniki, a se je tokrat raje ugriznil v jezik, saj ni želel tvegati nove kazni. "Ne vem, zakaj se tolerira takšna igra. Dobili smo vsaj 10, 15 udarcev v glavo. Sodniške odločitve so bile neverjetne, kriterij prav tako. Mi smo se bali, da se bo to zgodilo. Karkoli zdaj rečem, bom znova kaznovan. Ne bom se izgovarjal. Najprej je potrebna analiza, potem pa bo treba odigrati dobro tekmo in vršiti pritisk na Madžare. Upanje umre zadnje," je dodal Vujović.

Povratna tekma, na kateri bo Slovenija poskušala nadoknaditi pet golov zaostanka, bo 13. junija v Veszpremu.

Vid Kavtičnik Neprepoznavni Šport Slovenci so se znašli v hudih težavah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice